header


PL_PSC_2022

Receptury mistrzów

news_img1

Na branżowej półce księgarskiej kolejna wyśmienita pozycja. Fascynująca prezentacja niezwykle inspirujących receptur prawdziwych mistrzów czekolady - uczestników finałów World Chocolate Masters 2011. Świetne fotografie, znakomita jakość edytorska. I co rzadkie przy tego typu publikacjach ? całość podana w języku polskim.

?Wokół Czekolady? to książka dla każdego. Dla początkujących i zaawansowanych. Dla amatorów i profesjonalistów. Pierwszych, być może zainspiruje i odkryje przed nimi nowy świat niezwykłych czekoladowych wyrobów. Drugim umożliwi podpatrywanie kolegów ?po fachu?, poszerzenie wiedzy, znalezienie własnych kreacji. Szczerze polecamy!

Informacje pod adresem e-mail: redakcja@wpiekarni.pl

© 2022 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple