header

Yummex 2019 Wystrzałowa zima


GDN piekarnia

Cologne2020

Cologne2020a

euro gastro

Pierre Herme i Antonio Bachour w najnowszym So Good.. Magazine

news_img1 Dostępny już jest najnowszy 22 numer półrocznika So Good Magazine. Czasopismo ukazuje się już od 10 lat. W Polsce, za naszym pośrednictwem, jest dostępne od siedmiu lat. W numerze znajdziecie kreacje cukiernicze takich mistrzów jak: Antonio Bachour, Bart de Gans, Blanca del Noval, Graham Maires, Guillaume Shopphoven, Javier Guillen, Joris Vanhee, Lauren Haas, Luis Amado, Marta Martin, Mellisa Walnock, Nicolas Boussin, Nicolas Houchet, Niklesh Sharma, Philippe Givre, Pierre Herme, Ramon Morato, Roberto Cortez, Saray Ruiz czy Yann Menguy. To kolejna ekscytująca słodka podróż w najdalsze zakątki świata, przez różne kontynenty i archipelagi wyrafinowanych smaków. Oczywiście nie brakuje w niej mocnych europejskich akcentów podkreślających wyjątkowość hiszpańskiego, francuskiego czy włoskiego spojrzenia na cukiernictwo. Zamówienia i pytania pod adresem: books@amkzoom.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple