header

Pradawne Zboża


kruszwica10lat

wpic

ISM2018

PSC_2018

cream117

So Good nr 19

news_img1

Polecamy najnowszy numer półrocznika So Good Magazine. To światowe czasopismo dedykowane ekskluzywnemu cukiernictwu (haute patisserie). W tym numerze znajdziecie kilkadziesiąt receptur takich mistrzów jak m.in.: Christophe Adam, Jordi Bordas, Jerome Landrieu, Gianluca Fusto, Gustavo Saez, Alberto Barrero i wielu innych.

Wydawnictwo dostępne jest w dwóch wersjach - anglojęzycznej oraz z tłumaczeniem receptur na język polski.

Szczegóły pod adresem: redakcja@wpiekarni.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple