header


PL_PSC_2022

Polacy w Gelato World Tour

news_img1

Adam Pokojski z Cukierni Franciszek Pokojski w Toruniu, Paulina Salamończyk z Gelato Studio w Gliwicach, i Andy Staniek z Lodziarni Staniek w Zielonej Górze, to mocna polska ekipa na europejski finł Gelato World Tour w Bolonii. Ta trójka przygotowała najlepsze smakowo lody w polskich eliminacjach. Startowało 21 profesjonalistów z całego kraju. Poziom był bardzo wysoki, o czym świadczy decyzja Luciano Ferrariego z Carpigiani Gelato University, który zdecydował o dodatkowym trzecim miejscu w finale w Bolonii dla Polaka. Brawa należą się wszystkim uczestnikom i organizatorom z firmy Primulator Polska.

O prezentowanych w konkursie lodowych smakach przeczytacie w czerwcowym wydaniu naszego czasopisma.

© 2022 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple