header

Pradawne Zboża


ISM2018

PSC_2018

cream117

Klasyka i nowoczesność

Artykul

Sezon w pełni, ruch coraz większy. Warto więc zadbać o jakość, formę i estetykę lokalu. Istotnym elementem, w znacznym stopniu wpływającym na odbiór wnętrza przez konsumentów, jest znajdująca się w jego centrum lada chłodnicza.

Jak wynika z ostatnich badań, przy wyborze kawiarni i cukierni coraz większa grupa klientów kieruje się wystrojem wnętrza. To atmosfera lokalu, jego design i stylistyka bardzo często decydują o tym, czy konsument w nim pozostanie, wypije kawę, zje deser, a w efekcie wróci ponownie. Na nasyconym i konkurencyjnym rynku jednym z elementów wyróżniających lokal może być jego charakterystyczne, indywidualne wnętrze.

Choć pierwszoplanową rolę w każdym lokalu odgrywają oferowane produkty, to jednak sposoby ich wyeksponowania, opakowania czy podania (w tym prezentacja w ladzie chłodniczej) mają istotny wpływ na odbiór całości. Podkreślają spójny przekaz, korespondują ze stylem wnętrza, tworzą ogólną atmosferę.

Firma ES SYSTEM K zadbała, aby klienci mogli korzystać z bardzo bogatej palety rozwiązań, które można wykorzystać w aranżacji praktycznie wszystkich wnętrz, zarówno tych rustykalnych, tradycyjnych, jak i nowoczesnych. W ofercie producenta są więc rozwiązania klasyczne z tradycyjną szybą giętą, z szybą prostą, ale jest też kilka zupełnie nowych, innowacyjnych propozycji, które właśnie wchodzą na rynek.

1. Lenari mini – dobrze znane, popularne i cenione w branży witryny. Teraz dostępne także w obniżonej wersji – do 1250 mm. Ta ekskluzywna linia produktów do zadań specjalnych podkreśli prestiż samego miejsca i klasę wyrobów poprzez nowoczesną bryłę, jakość wykonania oraz wysmakowane detale.

2. Catania P – nietypowy promień gięcia szyby w stylu art déco pasuje do wnętrz o ciepłym wystroju.

3. Volans Choco – lady z jednym poziomem ekspozycji. Konstrukcja witryny umożliwia sposób prezentacji wyrobów, jaki znamy ze sklepów jubilerskich. Tu bowiem nie chodzi o ilość, ale o ukazanie kunsztu rzemiosła.

4. Carina 07 – witryna oparta na szybie prostej zespolonej, ale z zespoleniem transparentnym. Nigdy dotąd prezentacja produktu wewnątrz nie była tak korzystna.

5. INSU –ten rewolucyjny sposób prezentacji lodów został po raz pierwszy zaprezentowany przez firmę ES SYSTEM K w marcu na Targach Euroshop 2017 w Düsseldorfie. To prawdziwa innowacja w sposobie ekspozycji oraz serwowania lodów. Pokazywanie lodów w pozycji pionowej pozwala na optymalizację przestrzeni oraz stwarza lepsze warunki do komunikacji z klientem. Lody są widoczne z każdego miejsca lokalu. Po raz pierwszy możemy je oglądać przez okienka, które przypominają aplikacje na smartfonie. Lody są konserwowane wewnątrz szuflad, które obsługuje operator, wysuwając je do tyłu. Dzięki temu zachowują doskonałą jakość, a smaki i aromaty nie przenikają się.

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple